Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön i Annandagens första timme




Jag ber dig Gud

Vakna


Låt inte allt förfalla




Jag ber dig Gud

Vakna

Se till oss alla




Jag ber dig Gud

Vakna

Visa att du kan




Oss Valla




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-26 00:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt