Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bästa sättet att fatta hur det kan kännas att vara tiggare-är att göra som Zola! Var med i dramat!


Sitt inte här o tigg Zigenaras


Muggen var bottenskyld

Jag satt där med en annan människa


Vi frös



Jag tog nogsamt bilder i smyg på er

Ni som spottade-hotade och var

Som man kan förvänta av den lägre pöbeln.



En av de bättre bilderna var av en rejält övergödd

Han valde mig och sluddrade fram


Sitt inte här o tigg Zigenaras



Ibland är det bra med ny teknik

Att jag inte är Zigenare
Möjligen ett Svenskt as
Fattade ingen


Hoppas du inte är med på bilderna

Bildtexten ligger i gränslandet

Lagligt sett


Just nu väljer jag vilken bild av er
Som skall trona i skylten



Vartefter




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 201 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-26 01:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2014-12-27

  Johan Strömstedt
Häng ut bilderna. Lagens råmärken är tänjbara. Den mentala våldtäkten på
utslagna människor kommer att fortsätta.
2014-12-26

  Teresia Ridell
Snyggt;medmänskligheten förmedlar du fint !

2014-12-26

  bumerang
Oj, du walraffade på riktigt.
Själv har jag lekt med tanken.
Men stannat därvid.
Tacksam att kunna välja
att slippa.

Din solidaritet smittar.
Bra!
2014-12-26

    ej medlem längre
Bra gjort!
2014-12-26

  Connie
Gillar detta! Snyggt jobbat!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt