Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att utpeka folkgrupper bör väl förhelvete förbjudas!


Skam är en känsla vi borde uppdatera


Vi hyllar vårt land på ett nära obscent plan

Migrationsverket i all ära

Men inte fan

Är vi bra



Vi "Svenskar" är troligen ett

Av världens mest främlings-

fientliga folk



Skam hör kanske till de mer

Introspektiva nivåer

Vi har som människor


Skulden kan regleras



Dock finns skammen

Kvar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-26 01:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-12-27

    Sefarge VIP
FundersamText
I tomtetider
med eftertänksamt
Bett.
Tack!
:)
2014-12-26

  Connie
Gillar verkligen den här. Ge främlingen en chans annars förblir han främling.

Skam förminskar oss, får oss att sluta försöka. Vi borde inse att skammen är inte den vi är, utan den vi var.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt