Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtryckets vidriga nuna!


Hatobjekt för de verkligt små



JA sägarna har aldrig givit någon substans

Vågar aldrig uttala sig, om inte horden

Bräker i samma jävla tonart



En del av oss vägrar att applådera

Fientlighet och småaktighet

Vi betalar priset




En del av oss blev skjutna

Andra torterade


Men vi får aldrig glömma

Att nästa gång kan det vara du

Och din familj


Som stämplats fredlös




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-26 04:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt