Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ramona frös förhoppningsvis inte ihjäl!


Boken jag skriver är en hyllning till Ramona


Ramona satt där utanför systembolaget

Hon hade pyntat sin kalla omvärld

Några ljus-en bild på sin familj

En ikon bak hennes rygg



Ramona var troligen Rom

Väldigt vacker

Visade bilder på sina barn

Visade sin man


Jag fick ett Julkort av Ramona

Hon överlämnade det i kärlekens tecken

Utan någon baktanke


Jag blev väldigt glad
Av den värme hon gav

Utan krav



Jag brukar leta efter Ramona och hennes man

Hoppas att jag får träffa dem igen

I ett sammanhang utan gåvor


På lika villkor den dag

När solen vill lysa




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-26 05:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-12-27

    ej medlem längre
Blir mycket berörd av din kärlek till de utsatta och de som far illa.
"Vad ni har gjort mot dessa mina minsta, det har ni gjort mot mig."..........sa Jesus.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt