Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satir;)


Sanningen om oss TiggarRomer




Vi var ett gäng i Rumänien

Som ville lite mer


Äckligt rika med allt och extra



Vi söp till en dag hos en vän till mig
Tänkte att nu fan gäller det att
Skapa historia


Vi ringde runt och önskade fritt
Att alla Ferrari nissar skulle parka
i poolen

Min vän hade en löjligt liten pool
Så efter någon timma var den faktiskt full!
Vi tjöt av skratt dock
Slog vad om vem av oss som skulle fixa en vecka i Stockholm

Som tiggare


Vi som kört de dyraste bilarna-köpt de finaste resorna klarade ett par dagar
Av ständig nedvärdering!

Men lugn kära Svenskar-vi är många asrika Romer
Och vi fattar att ni lackar ur




Några fattiga jävlar sitter kanske kvar utanför någon billig jävla bod i Sverige


Ge dem inte en spänn är ni snälla!

De kommer använda varje krona till att pynta sina töntiga BMW tolvor!




Övriga genrer (Satir) av Carl Mikael Fäldt
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-26 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt