Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Carl Mikael Fäldt


Emma




Jag vet inte hur länge du kollat in mig

Mätt mig på alla plan


Jag vet inte vad som tillslut fick dig

Att välja mig


Men jag vet att jag föll pladask

När du strök din panna

Mot min hand


Jag vet dessutom att du hör hemma här

Hos oss




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-26 11:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Uppskattar Din insats.
2014-12-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
trygg och go

2014-12-26

    ej medlem längre
Så fin hon är!
2014-12-26

  Teresia Ridell
Vilken underbar kärleksförklaring !
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt