Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna gärna på Ulf Dagebys " Barn" från hans album " Känsliga Soldater"


Tillåt mig hylla dig-Ulf Dageby


Din röst behöver upplevas

Jag har nog först nu fattat

Magnituden av din poesi



Dina texter är en djup brunn av klarvatten
Där vi som vill skriva något riktigt vackert
Kan ösa inspiration


Du har aldrig fjantat runt i kändiskarrusellen
Men du ligger som en vacker musikmatta
I bakgrunden


Tack att jag fått höra dig i hopplösa stunder.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-26 13:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med i Din hyllning.
2014-12-27

  Connie
Han är en av mina favoriter! I programmet "Så mycket bättre" var han fantastisk!
2014-12-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Med en instämmande stämma sällar jag mig till din hyllningskör.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt