Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Hjälmarens våld

En mås
En gisten eka
Regn
Jävligt mycket regn
En sup
Ingen fisk
Bottennapp
Mygg
Jävligt mycket mygg
Kyla
En liten mört som nafsar på kroken
Hopp
Väntan
Mygg
Ingenting
Hopplöst




Fri vers (Fri form) av Mike Nph
Läst 203 gånger
Publicerad 2014-12-26 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike Nph

Mina favoriter
När språket tryter...