Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Ansiktet dolt under täcket
Nattens sista andetag skälver och blir till ett minne
Lugnet flyr
Dagens värv
Omedvetenhetens tidevarv ändas
En explosion i det lilla
Täcket lyfts
Ansiktet blottas
Grova eder hälsar den nya dagen
Regnet trummar mot taket
Revolt
Ansiktet vänds ned i kudden
Täcket blir ånyo ett skyddande hölje
Vansinnet avstannar
Dagen förnekas
Sömnen återinträder




Fri vers (Fri form) av Mike Nph
Läst 235 gånger
Publicerad 2014-12-30 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike Nph

Mina favoriter
När språket tryter...