Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerrit

Det sista jag hörde var ljudet av en dörr som stängdes.
Det sista jag kände var en stor tomhet
Det sista jag såg var blixtar från fotografer

Jag hoppas jag uppmärksammas i eftertexten




Fri vers (Fri form) av Mike Nph
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike Nph

Mina favoriter
När språket tryter...