Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smälter in



älskade




klippstäderna
är

upptända





havet
kysser
klippor




upplöses
tillsammans




fingertoppar
faller ned

på rygg




snö
smälter in




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-26 14:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart!
2014-12-28

  Ronny Berk
så vackert, när havet kysser klippor, ja !
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser