Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiohead-flickan är Jesaja kapitel 6

Motorväg i solnedgång
Gigantiskt och wagnerskt
Tänker inte beskriva,
för alla har väl sett en sån?

Jag tror jag aldrig träffat någon som bryr sig som du,
något som du ser som självklart
Rör varandras lår på en enslig väg
Rör vid min ensamma sida

Hittar dina hårstrån i min säng
Det är något med dig som tilltalar beroendemänniskan i mig




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-26 19:13



Bookmark and Share


  Katja-
ah så vackert.
ryser.

K.
2014-12-29

    ej medlem längre
Dina dikter är lika fina som alltid!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP