Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans trädgård


Åh vad jag trivs bra där
på min fina lilla kolonilott
fröna av en helt annan sort
ja, det har jag faktiskt sått

när man odlar växten som kallas för hat
då måste man vattna den ofta
för det får inte bli för torrt
om hatet ska växa så jag kan hata allt och alla
så måste jag trimma grenarna kort
för nog är det så att även hat
behöver en dos av kärlek och lite omsorg
och när det är dags att skörda frukterna
ska jag lägga de i en vackert flätad korg





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP