Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krus




kruset




snidat ur
stjärnglöd



välter





en handknut slog omkull




bläcket spills ut


kåda
droppar ur solstänk


färgat
in i tjära



rinner ut över ryggen

sprids ut i nätverk




färgar
slutet

svart




in i längtans glömska




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-27 01:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stilla närvarande starkt!
2014-12-28

  Jan Widströmer VIP
Synbart färgnyanserat.
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser