Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det möjligtvis något blått i kärlek?

Jag har rest en lång väg sedan du försvann
Sett landskapet förändras
Upplevt dagar och nätter utan slut
Sett årstiderna komma och gå
Jag har nått vägs ände
Vägen leder blott tillbaks
Vägen tillbaks är kantad av saknad
Minnen som smärtar
Minnet av ditt leende
Förgör min själ
Ändå behåller jag bilden av dig
Och den smärta det medför
För om minnet av dig skingras
Tillåts mina tankar vandra fritt och livet gå vidare
Och ett liv utan dig är en kropp utan själ.




Fri vers (Fri form) av Mike Nph
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-27 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rubriken väckte min nyfikenhet.
Den frågan har jag ofta ställt mig.
Men aldrig funnit kärlek i den blå färgen.
:-) Avund, rädsla och egoism, däremot flödar rikligt där det blå skimrar.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mike Nph

Mina favoriter
När språket tryter...