Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Making it awful!

So fucking brilliant

Making it awful

 

Pardon my speech

But you are speaking rubbish

 

Well fuck it and fuck you to

Just got to get this feeling out

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-28 12:47



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
bra att få ut ilskan ibland
2014-12-29

  Teresia Ridell
Få ur sig ilskan..behövs ibland..
2014-12-28

  bumerang
Ett bra sätt.
Ett bra val.
Stämmer bra på diktaren.
2014-12-28

  Ingrid Trolle
Gillar den här :)
2014-12-28

  Lindha W Gustavsson
Gillar den också väldigt mycket - dessutom är orden sanningsenliga!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin