Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild ifrån google!


Att hålla kvar känslan!

Försöker att hålla kvar den avlägsna känslan

Som fortfarande finns kvar

Tvivlen är många men ljusglimtar finns

 

Ibland är tårarna nära, ibland vill ilskan ta över

Jag söker ett svar och en väg att ta mig fram på

 

 Under tiden förlustar jag mig och syndar friskt

Kliver naken rakt ut och hoppas att någon tar emot

Lever varje dag och tar emot den värme som blir mig given

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 160 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-28 12:50



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
mycket känslor beskrivet på ett fint sätt
2014-12-29

  bittemi VIP
öppenhet och tillit även om det också är svårt.
Bra
2014-12-28

  Teresia Ridell
Rusande vemod..fullt av lust och hopp.. Likt vågskål.., fint förmedlad !
2014-12-28

  bumerang
Ja, är det inte det livet går ut på?
Ett ständigt sökande.
Att inte veta är drivkraften.
2014-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
Tycker speciellt om de två sista raderna.
2014-12-28

  Ingrid Trolle
Var vid gott mod!
Vi tar emot dig! :)
2014-12-28

    ej medlem längre
Ja, många är de som lockas av synden, många förstör också sina liv å vi försöker främja något annat genom alla svårigheter....
2014-12-28

  louisegirl
Naket och ärligt..
Glimtar finns..
Bra förmedlat!
2014-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tur att ljusglimtarna finns, det gäller att ta vara på dem...
2014-12-28

  Lindha W Gustavsson
Underbar och ärlig! Gillas.
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin