Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Let me be your naughty Santa!

 

Let me be your naughty Santa

I have a hot christmas gift just for you

 

Hope you want to be my naughty fairy

And sending me your sexy embrace

 

We slipping out of our clothes

And be in naked grace

 

Taking us to a heavenly place

Always making us feel so good

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-28 12:55



Bookmark and Share


  Angel of love
Mm bästa tomten <3
2015-01-02

  Anna Nickolausson
sensuell
2014-12-29

    Dan Myrbeck
Skulle vara spännande att se
julvärden på tv som
Naughty Santa!
2014-12-29

  Connie
Sensuellt, mjukt och vackert!
2014-12-29

  Carina Bendix
Hett och sensuellt.
2014-12-29

  Teresia Ridell
Julafton för vuxna;)
Fint !
2014-12-28

  Ingrid Trolle
Vackert och
mjukt
slipping out
2014-12-28

  louisegirl
Sensuellt fin..
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin