Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från google!


To be in peace with life!

Its christmas morning and all is quiet

I am sitting on the sofa writing this words

 

Thinking of all the things I could do and be

I want to travel the world

 

I want to be with peoples that makes me grow

And I want to be in peace with life

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-28 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar önskan.
2014-12-30

  Anna Nickolausson
Ger en härlig känsla full av sinnesro
2014-12-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
I do hope
and pray your
wish will be true!
2014-12-29

    Dan Myrbeck
Bra tankar!
2014-12-29

  Carina Bendix
Låter som en underbar önskan.
2014-12-29

  Angel of love
Jätte härligt.
2014-12-29

  Teresia Ridell
Helt underbar !! En känsla som delas..ja att känna ett lugn och fred i sig själv..vilken lycka..
2014-12-28

  bumerang

Ja, allt är val,
och startar med en tanke.
Och people that make us grow.
Härligt att ha varandra här.
Puss!
2014-12-28

  louisegirl
Just så..
Fint skrivet!
2014-12-28

  WyS VIP
Just så!
2014-12-28

    ej medlem längre
Att söka frid och mening å att söka helighet är en god föresats i livet....
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin