Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


In the beauty of life!

Such wonderful feeling

In the beauty of life

 

Traveling beyond the stars

Finding the essens of our origin

 

Life has always been all there is

Don’t stop belive in miracles

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-28 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
no dont stop..belive
2014-12-30

    Dan Myrbeck
Very good!
2014-12-29

  Carina Bendix
Härliga rader.
2014-12-29

  Angel of love
Underbara mirakel.
2014-12-29

  Fem hjärtan VIP
Så fint.. Ja mirakler sker varje dag :-)
2014-12-28

  Teresia Ridell
Så fint !
Ja mirakel sker absolut !
2014-12-28

  bumerang
Det mesta i livet är mirakler.
Det gäller att som diktaren
här, öppna ögonen och
fröjdas!!
2014-12-28

  Junia VIP
I Will nerver stop beleiving in mirakles
2014-12-28

    ej medlem längre
Underbar text.
2014-12-28

  louisegirl
Innerligt och vackert...
2014-12-28

  WyS VIP
Fin beskrivning på helhet!
2014-12-28

    ej medlem längre
Nej, miraklen lever....
2014-12-28

  soligajag_1 VIP
Så vackra o innerliga ord!! ?
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin