Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google!


Smek ömsint in känslan!

Ta av dig dina kläder

Dansa och kasta loss till livets melodi

 

Smek ömsint in känslan

Starkt i bultandes och längtandes kropp

 

Smaka på våran livskraft

Drick känslan smakrikt upp

 

Låt oss nu tona in i härlig vibbration

Explotioner i härlig eufori förenar oss

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 252 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-28 14:01



Bookmark and Share


  Connie
Härligt och energigivande! Mycket känslor!
2014-12-29

  Carina Bendix
Livsglädje.
2014-12-29

  Angel of love
Så härlig text att läsa.
2014-12-29

  Fem hjärtan VIP
Härliga rader :-)
2014-12-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint ! Gillas
2014-12-28

  Teresia Ridell
Sensuellt, livsbejakande..härligt !
2014-12-28

    ej medlem längre
Tycker om dina ord.
2014-12-28

  Ingrid Trolle
Så fint!
Vackert!
2014-12-28

  louisegirl
Härliga känslor..
Fint skrivet!
2014-12-28

    ej medlem längre
Ja, alla har vi varit ung någon gång....
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin