Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små kommentarer uppfattade i och under julstressen, i varuhus och köer


Jul

Tjata inte så förbannat!
Det blir jul ändå, brukar jag säga.
Nej! du kan INTE få en raket i julklapp!
Hinner vi fika , tror du?
Ett ord till och jag dödar dig!
Tänkte göra köttbullar ikväll om jag hinner.
Åh, vilken as-snygg blus! vill ha, alltså!
Har du sett den röda blusen på Åhlens?
Vi firar hos min dotter i år.
Nej, men titta där! en sån har jag alltid...
Kolla, vilken kö!!!
Men HEJ - är du ute i julstre...
Min man brukar alltid säga...
Bussen gick precis nu måste jag vä...
Måste fråga vilken storlek som gäller..
Sista-minuten-som vanligt-klappar. Fan också!
Vi köper inga julklappar till varand...
Det är härligt med jul men...
Jag kommer aldrig att hinna.






Fri vers av Stardust VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-28 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känner nästan igen mig i samtliga...
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP