Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bezvezna pjesma



Nemojte

nemojte se sami za sebe vezati

pa ko ce vas poslije odvezati?

morat cete se naprezati

morat cete se sa sobom natezati

ili vezove prerezati


Nemojte

nemojte se vezati




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 23:15



Bookmark and Share


    lory
E Nije bez veze ... Vec ima puno veze s onim sto ima veze !!!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP