Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades av TornTrappThrillern. Jag har tagit en rad ur flera texter som jag skrev under 2007 och mixat ihop dem till en text


R2e0m0i7x

Flyktig är tiden och drömmen eterisk
Rester av grått och en ljusnande morgon som randas
Tömmer tankar, ljud
Svävar i ljuset ovanför
Nyfödd gryning skänker stillhet och frid
och tid till ändlösa tankar
Hjärtat fjärmat skälver
Letar dig i drömmarna
I natt var du där i hålrummet mellan dröm och sanning
Tunga toner tungspetslekar
Koldioxid och syre våra andetag beblandas
Näcken nickar nakenhet

Hör du mitt hjärta som bankar?





Fri vers av prima donna
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-29 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-12-30

  Stefan Albrektsson
O, det blir verkligen spännande rader som blir som prismor som belyser de övriga - och just här lyser ljus, ljud och dröm fram. Fint!
2014-12-30

  Veven
Låter bra!
2014-12-29

  TrollTörnTrappan VIP
Kul du gjort det! Känns ju som om denna hade skrivits i ett enda andetag - där ljud glider samman med ljus...
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

prima donna