Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Articulate

Speak your mind they say
Never hold it in
Our communication is and always will be straightforward

...Major fuckup




Fri vers (Fri form) av Mike Nph
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-29 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike Nph

Mina favoriter
När språket tryter...