Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög

Svävar över betongplattan
Ser ner på ett jävla mörker
Apan i svart skär sina handleder med ett rostigt rakblad
Polisen skriker åt en uteliggare
Livsbejakande mediciner förskrivs från trottoarkanten
Tiggerskan utanför Hemköp erhåller handpåläggning av ett gäng ungdomar med god vandel
I lägenheten ovanför hörs en kvinnas skrik och barnens gråt
Missnöjespartier saluför mirakelkurer till folkets hänförelse
Höger och vänster har bytts ut mot vi och dom
Allt må vara ordnat på bästa sätt i den bästa av världar
Tyvärr inte i denna.




Fri vers (Fri form) av Mike Nph
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike Nph

Mina favoriter
När språket tryter...