Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening

Omsorg om nytt liv

Titta på en kottes fjäll

Förstå skapelsen

 

Här visar den sig tydligt

Livets mening är nytt liv

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-29 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till placeringen!
2015-01-02

  Chawa VIP
Underbar tanka om det gudomliga gåtfulla livet där svaret är givet!
2014-12-29

    ej medlem längre
Så fyndigt och sant tänkt. Fin bild!
2014-12-29

  Ronny Berk
väl tänkt tanka , med fin bild till, ja !
2014-12-29

  Respons VIP
Livets mening är nytt liv. Spännande att tänka hur det påverkar ditt och mitt liv

2014-12-29

    ej medlem längre
Tänkvärda ord med fin bild!
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg