Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelriktad senryu



om enkelheten
hade varit enklare
skulle jag avstå




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-29 21:41



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hum.. nåt att fundera över!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP