Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen är tid för samvaro på alla plan i hemmet...även bottenvåningen ;)


När Lusten får ligga lysten

Lusten har lagt sig

lurar på lämpligt läge 

lystet lyssnar in

 




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-30 12:35



Bookmark and Share


    prima donna
ahaha, lusten är en hund en katt eller en mus? ja...valet är fritt ;)
2014-12-30

  TrollTörnTrappan VIP
Ahaha, jag tänkte på Lusten som en katt [kanske eftersom en sådan låg under soffan och kurade hela julaftonen hos dem vi firade hos] ...lurar månde på en mus? eller snarare att lusten din är musen :)
2014-12-30

  Ronny Berk
lockande rubrik till den haikun, ja !
2014-12-30

  Veven
rolig!
2014-12-30

  Respons VIP
Roliga ordlekar!
2014-12-30

  Lars Hedlin
I väntan på.......
2014-12-30

  Stefan Albrektsson
Tänkte först att Lusten var en hund ; ) , typ Lady & Lusten... men fattade se'n. Jupp, fina allitterationer i denna haiku!
2014-12-30

  Nanna X
fina alitterationer!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

prima donna