Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Morsan säger

Morsan säger, kära sonen min
Sup inte och bli som pappa din
Farsan säger, du gör som du vill
Men det finns inget bättre än en nubbe, färsk potatis å sill
Jag har sett farsan spy galla
Jag har sett han förfalla
Så jag aktar mig för spriten

En gång var morsan riktigt späd och snygg
Nu är hon krum i bena och har utarbetad rygg
Farsan fyllskrävlar om tider som var
Då du grabben, tog man sig en jäkel å va' som en karl
Jag har sett farsan spy galla
Jag har sett han förfalla
Så jag aktar mig för spriten

Morsan säger, kära sonen min
Sup inte och bli som pappa din
En gång var far din en karlakarl bland män
Men det min käre vän, var för mycket länge sen
Jag har sett farsan spy galla
Jag har sett han förfalla
Så jag aktar mig för spriten




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-01 18:52



Bookmark and Share


  miramin
Ja sprit kan orsaka elände.
Bättre akta sig.
Mycket bra skrivet. Gott flyt i texten
2015-01-02

  Kim VIP
Ja det tycks vara ett klokt beslut… jämfört med att alltid må illa.
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP