Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Tappat något?

Tappat något?

-Ja kanske samvetet

 

Hade du ett innan då?

– Nej tror inte det, beror nog på!

 

Ok vad menar du med det?

– Nu förstår jag nog inte din fråga!

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 191 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-30 14:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant dialog. Undra om den som tappat samvetet är medveten om vad den tappat. Då krävs stor självinsikt...att se sig som samvetslös. Vem vill det?
2014-12-31

  Teresia Ridell
Ja hos en del undrar man... Snyggt !
2014-12-31

  Ingrid Trolle
Lysande!!!
2014-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att ha en strategi...
kul skrivet...
2014-12-30

  louisegirl
Underbar ;)
2014-12-30

    Dan Myrbeck
Samvete är viktigare än
rent mjöl i påsen.
2014-12-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla är tyvärr inte begåvade med ett samvete!
2014-12-30

    ej medlem längre
O.o:)
2014-12-30

    ej medlem längre
Klockrent!
2014-12-30

  Rise Little One
Haha, underbar text och bild :D
2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin