Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


I love to caress you!

My sweet baby you taste like finest nectar

I love to caress you so gently

 

The wonderful taste of your moist lips

Makes me go a little bit crazy

 

And like a wild beast

I take of all your closes

 

Between silky sheets

We will make hot steaming love

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-30 14:34



Bookmark and Share


  Angel of love
Hetta hetta hetta mmm ;)
2015-01-02

  Teresia Ridell
Vilt och vackert !!
2014-12-31

  Ingrid Trolle
Hett!
2014-12-31

  louisegirl
Het och vacker..
2014-12-30

  Suss Petersson
Älska den man älskar så sensuell
2014-12-30

    Dan Myrbeck
Låter härligt!
2014-12-30

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert.
2014-12-30

  Rise Little One
Ojoj, så hett härinne, bäst att lämna er ifred ;)
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin