Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan i skugga


faller

Jag föll för dig å jag
Jag faller än
Sakta du suddas ut å nu
ser jag dig bara i mina
Drömmar

Jag föll för dina ögon
ditt
Leende, å
ditt
Skratt

Överallt jag ser, syns
bleka kopior, men ingen
är i närheten av originalet

Jag faller än
å
Ingen finns att ta emot

Författare Tony Björk




Fri vers av tony björk
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-30 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk