Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig


Om du inte hör mig
har du inte
lyssnat ordentligt

Om du inte känner mig
har du inte
känt efter ordentligt

Om du inte ser mig
kan du fråga dig själv:
varför tittar jag
på något
jag inte kan se




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-31 09:41



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
håller med nedan. Snyggt!
2015-01-01

  Klara Ord VIP
Snyggt!!
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP