Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal humoristisk poplåt i bilradion


Tänk vad jag älskade dig just då

 

Jag tror texten var skriven med allvarligt/ skämtsamt stuk?

Humor tycker jag, men så försöker jag minnas

Var jag inte fanatiskt kär i Kajsa när jag var 15 år?

Javisst, men det gick ju över. Men den sommaren då var det allvar.

Sedan hände det liknande känsloangrepp under åren

DÅ var det verkligen den rätta kärleken

men sedan var det inget.

Efter alla mina livsår minns jag hur det var vintern 1963-64

Då blev jag kär i Dig och nu ikväll skall vi fira Nyårsafton.

 




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-31 15:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Utan färgade glasögon på
kan det bli ett rejält sjå
att med glädje minnas
vad i minnets vrå kan finnas
av vad som fanns att blott få
2015-01-01

  Carl Mikael Fäldt
Trevligt att läsa din text inför ett nytt år!


2015-01-01

  Mats Edin VIP
Stort!!
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP