Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska gro sig stort 2015

 

 

Så växer sig stort

det som föddes som ett frö

under jorden.

 

Det ska brytas sig genom

frusen jord.

 

Och smälta is till 

till grumlig sörja.

 

Med kraft av tron

ska det förlösa bojor

och riva murar.

 

Det är Herren Jesus Kristus 

som står sig över allt.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-01 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant och fint skrivet!
2015-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tillitsfullt och bra...
2015-01-01

    ej medlem längre
Halleluja Herren kommer med seger!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP