Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv


cementerade sanningar
försvinner i slukhålet
förbannelsen besannas
och ingen kan höra vrålet

så kan man också se på saken
så blir det när man håller sig vaken
lite för länge




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 02:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker läsupplevelsen.
2015-01-01

    ej medlem längre
Ja så kan det gå
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP