Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2015


Småland






det brinner

alla fronter

striden

med eld och krutrök frigjordes

nytt

segrar

förpassar och döljer

maskerar

det som var




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-01 14:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sätter igång tankeverksamheten!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP