Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


We are not Bonnie and Clyde!

 

We are not Bonnie and Clyde

We are only humans

But with large souls

 

Here we are putting on feelings

And enjoying it strong

World-class beings who is taking a breath

 

Talking loud and clear

Hope anyone can hear

This is the year

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-01 14:43



Bookmark and Share


  bumerang
"This is the year"
hur kan vi tro något annat???
Vi har alla möjligheter
och vi ska ta tillvara på dem.
Allt gott till alla som känner.
2015-01-02

  Ingrid Trolle
Helt sant och
mycket bra uttryckt.
2015-01-02

  Angel of love
Absolut, så sant!
2015-01-02

  Carina Bendix
Vad fint-
2015-01-02

  Teresia Ridell
Befriande äkta och fint !
2015-01-01

    ADI Nehlin
tur är väl det, väl skaldat
2015-01-01

    ej medlem längre
Ord att tycka om.
2015-01-01

    ej medlem längre
Fina ord..
2015-01-01

  louisegirl
Så sant och bra skrivet
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin