Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det man inte vet...


Inte visste jag
att du kunde höra
viskningar från vinden
och känna när
vågorna smekte sanden

Inte visste jag
att du satt där bara tyst
och iakttog
när blodet sprutade ut i kaskader

Inte visste jag
att du tog emot
från andra sidan klagomuren

Inte visste jag




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-01 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
frågan gnager!!
vem är (han)
vad gör (han)
vad vill (han)
2015-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text!
Får en känsla av religion.
Min tolkning.
2015-01-01

    AgnesKenshin
bra flyt i texten! (förutom när jag personligen hakade mej med ordet "kaskader", inte nåt jag precis använder mej av i min vardag.. tack gode gud för det!)
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP