Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårsdagen





Nyårsdagen framträder
som ett kontrastlöst
och jämngrått postapokalyptiskt landskap
där människor barrikaderat sig
bakom resterna
av den flämtande julgransbelysningen.











Övriga genrer av OmE
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-01 20:25



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Jomen. Det är då den sista risgrynsgröten, redan blott ett minne, lagas och äts.
2015-09-27

  Nanna X
jag skrattar lite sorgset åt det
postapokalyptiska spektaklet - hehe!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE