Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksspråk

 

 

 

Jag vill studera all den lingvistik

du låter flöda ur ditt öppna bröst.

Jag vill ta del utav den heta röst

du böjer omkring fysisk grammatik.

 

Jag lyssnar noga till den retorik

som dina läppar formar till min tröst.

Och när naturen sluter sig i höst

så sjunger du av vårsångsestetik.

 

Ditt kärleksspråk är djupt emotionellt

och tolkar mig spontant och sensuellt

med meningar jag aldrig förr fått höra.

 

Du översätter alla mina drömmar

till ord och handling, vällustljud som strömmar

och fortsätter förföra och beröra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-30 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE