Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

 

 

 

Av varje enskild plats där jag kan vara

så vill jag alltid vara där Du är.

Och om jag hade makt att välja när

så finns det ögonblick jag vill bevara.

 

De stunderna har alltid varit klara

och talat med ett varmt vokabulär.

De talar om att när Du varit här

så är det dessa stunder jag vill spara.

 

Det finns en plats där hjärtats slag är trygga,

det finns en stund när själen finner ro,

det finns ett mycket älskat här och nu.

 

Det finns en framtidsbild som jag vill bygga,

det finns en plats som jag vill låta gro.

En tid, ett rum som alltid stavas Du.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-13 00:11



Bookmark and Share


    Arvid Karlsson VIP
Sonetter är inte enkla att skriva. Du har verkligen skapat en känsla som passar inom ramen för sonettens krav på struktur samtidigt som den är otroligt vacker.
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE