Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnessång

 

 

 

Och nu när natten sänker sig omkring mig

sjunger jag på nytt en minnessång

som alltid ber om att få återse dig

i den dröm som rörde mig en gång.

 

Och nu när mina ögon sluts av drömmar

söker jag dig med min inre blick

som alltid flyter med i minnets strömmar

från de heta kyssar som jag fick.

 

Och sedan när du vandrar i min drömvärld

lyssnar jag till dina vällustljud

som nu på nytt har låtit mig bli fullärd

av den sång som föddes på din hud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-23 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE