Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre att och ett eller


Att leva är att dö en smula

Att födas är inte lätt
Att leva är inte lätt
Att dö är inte lätt
Men när det väl är gjort
kan man andas ut

 

 

 

 

Eller inte




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-01 22:37



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Livet är ju en sexuellt överförd sjukdom
med absolut 100 procentig dödlig utgång ...
- Kanske den insikten borde leda till
att vi borde dra slutsatsen att livet i sig
inte blir vare sig bättre eller sämre än vad vi själva gör det till ...
2015-01-02

    AgnesKenshin
tänkvärt!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP