Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt och misstänkt


Politik är...

Politik är det mjöligas konst,
en seg deg knådad av mjöldryga bagare
med megalomaniska självbilder
och uppfyllda med politiska hallucinationer.

De vill styra våra liv och handlingar,
våra tankar och känslor
men de förmår inte
styra sin egen politik.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 22:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så absolut världsabra tänkt
som på speglen just stänkt
den där tandkrämiga saliven
vilken känns just så överdriven
efter borstningen i giporna
ungefär som av texten, i gliporna
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP