Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur led är tiden

Abrupt stannade tidens armar
Klockan hade tickat som en bomb
Vridit dess visare ur led
Och nu strejkade tidens kung
Måttade ett slag för framtiden
Men tröttnade då orken förtvinade
Ledsynen i det tomma intet
Blängde surt på gårdagen
Och skyllde alla oförrätter
På den stressade mänskligheten






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-02 12:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2015-01-03

    ej medlem längre
Gillar! en fundering..i vilken det vilar mängder
av tankar! Kram
2015-01-02

    Jag är fan större än Sartre
Här finns mycket undertext som du ger läsaren möjlighet att fundera kring. Det är så det ska skrivas!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish