Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättlurad

Han lade fingrarna i kors och log
Lögnen glimtade till i hans dubbelbottnade ögon
Ser du? Frågade han henne
Hon som sög in allt han sa
Nickade stilla
Samlade ihop sina tankar
Sorterade
Benade ur
Sanningen
Den hon trodde
Låg som ett äkta flin
Över hela hans ansikte




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-02 13:15



Bookmark and Share


  aol
Stark känsla.
2015-01-03

  Lars Hedlin
En bakom liggande agenda!
2015-01-03

  Ronny Berk
så kan vara under människors möten
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish