Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe och röksug

Lyckligt olycklig sitter jag tyst och tänker.
Jag är uttråkad.
Dricker kaffe och är röksugen.

Jag vet precis vad som får mig att må bra. Vad som får mig att sluta grubbla.
Jag gör tvärtom.
Jag är inte redo.
Jag är inte färdig med att vara olycklig.
Inte färdiggrubblad.

Jag skrev en rad till en låt en gång som jag sen bytte ut.
"Jag är rädd för att må bra för jag vet inte hur man gör".

Det finns så mycket ni inte vet om mig...




Bunden vers av Tomas Brink
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-02 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink